Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2021, 4: Groenten

Bron: Food Industry, 2021, 4
01-10-2021
Publicatiejaar: 2021 Editie: 4 (okt) Aantal pagina's: 34
  • Bier & frisdranken: Belgen kiezen voor gezonder en bijzonder
  • Special: Aardappel- en groentesector
  • Verpakking: het potentieel van biogebaseerde verpakkingen
  • Kwaliteitsmanager: Hoe Agristo hete aardappels binnen kwaliteitsmanagement aanpakt
Bron: Food Industry, 2021, 4 - 25-10-2021
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan

Geselecteerde artikels (5)

Persartikel
Publicatiedatum 01-10-2021

VEG-i-TEC Kortrijk: toegepast onderzoek voor de groente- en aardappelsector

Onlangs werd in Kortrijk VEG-i-TEC geopend. Het gaat om een pand waarin onder meer het onderzoek naar het verwerkingsproces van groenten en aardappelen op een semi-industriële schaal kan gebeuren. Een  onderzoekscentrum in de stad waar binnenkort ook...
Persartikel
Publicatiedatum 01-10-2021

Het potentieel van biogebaseerde verpakkingen bij voedingsbedrijven

Veel voedingsbedrijven zoeken naar duurzame alternatieven voor synthetische plasticverpakkingen. Biogebaseerde  toepassingen bieden met het oog op een reductie van de CO2-uitstoot en het verlagen van de vraag naar fossiele  grondstoffen een mogelijk antwoord....
Persartikel
Publicatiedatum 01-10-2021

Irrigatienetwerk Ardo: Hergebruik ex-afvalwater voor lokale groentetelers

Sinds de zomer van 2019 kunnen een 50-tal landbouwers rondom Ardo in Ardooie gebruik maken van het gezuiverde afvalwater van dit bekende groentebedrijf. En dit is het resultaat van het Europese project F2AGRI, dat in oktober 2016 opgestart werd en recent...
Persartikel
Publicatiedatum 01-10-2021

Hoe Agristo hete aardappels binnen kwaliteitsmanagement aanpakt

Bij Agristo draait alles rond smakelijke voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten. Een onberispelijke en constante kwaliteit staat hierbij voorop. Al bijna twintig jaar is het kwaliteitsmanagement in goede handen bij Group Quality Manager Joke...
Persartikel
Publicatiedatum 01-10-2021

De Belg drinkt gezonder en bijzonder

De drankensector heeft zoals andere sectoren een pijnlijk jaar achter de rug. Maar de zomer bracht over het algemeen toch wat soelaas en nu de horeca opnieuw volledig is opgestart, klinkt er onverdeeld optimisme. De gevolgen van corona en daarmee samengaand...
Is editie van
Uitgever(1)
EVOLUTION MEDIA GROUP
Termen(2)
Voedingsindustrie