Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2021, 5: Chocoladesector

Bron: Food Industry, 2021, 5
01-12-2021
Publicatiejaar: 2021 Editie: 5 (dec) Aantal pagina's: 24
  • Chocoladesector: nood aan internationale wetgeving
  • Kwaliteitsmanagement bij Ysco gaat niet over één nacht ijs
  • Robots voor voeding vragen hygiënisch ontwerp
Bron: Food Industry, 2021, 5 - 04-01-2022
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan

Geselecteerde artikels (2)

Persartikel
Publicatiedatum 01-12-2021

Het Food & Lipids Lab in Kortrijk: onderzoek naar algen en voeding

In de nabije toekomst zullen micro-algen een steeds grotere rol in de voedingswereld spelen. En op het gebied van algen en plantaardige vetten werd er al heel wat werk  verzet in het Food & Lipids Lab binnen de muren van de universitaire gebouwen...
Persartikel
Publicatiedatum 01-12-2021

Kwaliteitsmanagement bij Ysco in Langemark gaat niet over één nacht ijs

Ruim 100.000 pallets ijs in alle soorten en maten. Dat volume heeft Ysco elk jaar paraat voor de zomerperiode. Achter de schermen houdt Quality Manager Danny Pattyn  alles wat binnenkomt en buitengaat nauwlettend in het oog. Dat doet hij al dertig jaar...
Is editie van
Uitgever(1)
Evolution Media Group bvba | Zulte
Termen(2)
Voedingsindustrie