Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2022, 2: Grondstoffen

Bron: Food Industry, 2022, 2
01-04-2022
Publicatiejaar: 2022 Editie: 2 (april) Aantal pagina's: 32
  • Oorlog en tarwe: Stand van zaken en wat mogen wij verwachten?
  • Op bezoek bij de kwaliteitsmanager van Pittman Seafoods
  • De impact van de klimaatswijzigingen op de brouwerijen
Bron: Food Industry, 2022, 2 - 28-04-2022
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan

Geselecteerde artikels (3)

Persartikel
Publicatiedatum 01-04-2022

Klimaatimpact op de grondstoffen plaatst brouwers voor toekomstige uitdagingen

Natte zomers, verschroeiende hitte, ongemeen hevige julistormen en augustusonweders, zachte winters, invasieve exotische fruitvliegjes. De klimaatwijziging laat zich voelen voor gerst, tarwe, hop en krieken. “De laatste 10 tot 15 jaren zijn zonder meer...
Persartikel
Publicatiedatum 01-04-2022

Oorlog en tarwe: hoe afhankelijk is Europese consument van Oekraïne voor tarwebevoorrading

Even leek het erop dat corona min of meer voorbij was en de sector die voor ons dagelijks brood zorgt een nieuwe opstart kon maken. Maar de stijgende prijzen fnuikten fel optimisme. En toen viel Rusland Oekraïne binnen. Plots realiseerden de consumenten...
Persartikel
Publicatiedatum 01-04-2022

Zo hengelt Pittman Seafoods uit Zeebrugge naar de hoogste kwaliteit

Vanuit de hele wereld laat Pittman Seafoods de lekkerste vis en zeevruchten naar Zeebrugge aanvoeren. Door zijn jarenlange expertise heeft de West-Vlaamse specialist in diepgevroren visserijproducten heel veel knowhow opgebouwd. Dat geldt zeker en vast...
Is editie van
Uitgever(1)
EVOLUTION MEDIA GROUP
Termen(2)
Voedingsindustrie