Artikel - Persartikel
Gault&Millau roept Tim Boury (Roeselare) opnieuw uit tot de numero uno van de Belgische chefs
Oorspronkelijke titel: Gault&Millau roept Tim Boury opnieuw uit tot de numero uno van de Belgische chefs
Bron: madeinwest-vlaanderen.be
30-06-2020
De prestigieuze gastronomische gids Gault&Millau heeft maandag tijdens een grote ceremonie in Brussels Expo zijn selectie voor 2025 onthuld. Liefst 208 West-Vlaamse zaken kregen een vermelding in de nieuwe gids. De Oosthoek van de provincie scoort het best met 37 zaken in Brugge en 36 in Knokke. Tim Boury van de klasrijke Roeselaarse eettempel liet zich opnieuw kronen tot de beste chef van het hele land, met een score van 19 op 20. In een reactie liet hij optekenen dat hij blijft strev…
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen