Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Towards a structural model of tourist experience: an illustration from food experiences in tourism
Publicatiedatum:
01-01-2004
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 297-305)
Publicatie
Publicatiejaar:
2004
Tourism Management, 2004, 3
Geselecteerde artikels (10)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Termen
(2)
Belevingstoerisme
Gastronomie
Auteur
(1)
Shuai Quan
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2012
Gastronomie en toerisme: een geslaagd huwelijk?
Persartikel
22-02-2022
Afscheid in schoonheid voor Brugse Den Gouden Harynck, het restaurant waar langst Michelinster fonkelt
Vakartikel
01-01-2014
Cahier: Le 'nouveau' tourisme gourmand
Persartikel
01-01-2011
Biermerk Grimbergen koestert wandelaar en fietser
Vakartikel
01-01-2009
Food, place and authenticity: local foods and the sustainable tourism experience