Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Scary food: commodifying culinary heritage als meal adventures in tourism
Publicatiedatum:
01-01-2009
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 259-273)
Publicatie
Publicatiejaar:
2009
Journal of Vacation Marketing, 2009, 3
Geselecteerde artikels (6)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(2)
Szilvia Gyimóthy
Johan Mykletun
Termen
(3)
Destination marketing
Gastronomie
Noorwegen
Gerelateerde items
Persartikel
22-02-2022
Afscheid in schoonheid voor Brugse Den Gouden Harynck, het restaurant waar langst Michelinster fonkelt
Persartikel
09-02-2022
Flavourite Bruges zet Brugge in de kijker als bakermat van gastronomie
Vakartikel
01-01-2012
Dossier: Fêtes (ré)inventées
Vakartikel
01-01-2009
Government websites for promoting East Asian culinary tourism: a cross-national analysis
Vakartikel
01-01-2007
Incorporating local and international cuisines in the marketing of tourism destinations: the cases of Hong Kong and Turkey
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink