Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Alle
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Ambachtelijke of industriële chocolade?
Publicatiedatum:
01-01-2017
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
W-VL_Werkt_2017_1-Ambachtelijke_of_industriele_chocolade.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 32)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2017
West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: Dikke chocoladereep of klein pralientje? Chocolatiers in West-Vlaanderen
Geselecteerde artikels (21)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Termen
(3)
Cacao
Chocoladesectoren
West-Vlaanderen
Auteur
(1)
Jan Bart Van In
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2017
De (uitgestelde?) American dream van een gepassioneerde chocolatier: David Maenhout, Chocolatier M uit Knokke
Vakartikel
01-01-2017
Het geheim van de beste chocolade is dat ze met liefde wordt gemaakt: Fabienne De Staerke is de zakelijke stuurvrouw van Chocolate Line
Vakartikel
01-01-2017
IBC uit Heule: "We eten met kleur": specialist zorgt quasi letterlijk voor de kers op de (chocolade)taart
Vakartikel
01-01-2017
Synergie maximaal uitwerken: productiecapaciteit Pralibel beter benut na overname door Chocolaterie Ickx
Vakartikel
01-01-2017
Katalysator voor internationale expansie: Noble Chocolates investeerde 5 miljoen euro in Veurne