Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Sectorfocus
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Een (cacao)boontje voor chocolade: Belgische innovaties zijn rode draad in de 19e eeuwse chocoladekroniek
Publicatiedatum:
01-01-2017
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
W-VL_Werkt_2017_1-Een_(cacao)boontje_voor_chocolade.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 15-16)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2017
West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: Dikke chocoladereep of klein pralientje? Chocolatiers in West-Vlaanderen
Geselecteerde artikels (21)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Termen
(6)
Innovatie
Geschiedenis
Cacao
Economische geschiedenis
Chocoladesectoren
België
Auteur
(1)
Nick Vanderheyden
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2017
België is kampioen in chocolade-export: onze chocolademarkt in de internationale context
Vakartikel
01-01-2017
In verwachting van chocolade
Persartikel
27-02-2024
Belgisch-Zwitserse Barry Callebaut schrapt 500 jobs in België: Nochtans stond er vorig jaar 464 miljoen euro winst in de boeken
Persartikel
10-06-2020
Kolonialisme mag geen blinde vlek meer zijn in onderwijs
Vakartikel
01-01-2014
Smelten voor Belgische chocolade