Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Sectorfocus
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Een (cacao)boontje voor chocolade: Belgische innovaties zijn rode draad in de 19e eeuwse chocoladekroniek
Publicatiedatum:
01-01-2017
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
W-VL_Werkt_2017_1-Een_(cacao)boontje_voor_chocolade.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 15-16)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2017
West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: Dikke chocoladereep of klein pralientje? Chocolatiers in West-Vlaanderen
Geselecteerde artikels (21)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Auteur
(1)
Nick Vanderheyden
Termen
(6)
Innovatie
Geschiedenis
Cacao
Economische geschiedenis
Chocoladesectoren
België
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2017
België is kampioen in chocolade-export: onze chocolademarkt in de internationale context
Vakartikel
01-01-2017
In verwachting van chocolade
Persartikel
27-02-2024
Belgisch-Zwitserse Barry Callebaut schrapt 500 jobs in België: Nochtans stond er vorig jaar 464 miljoen euro winst in de boeken
Persartikel
10-06-2020
Kolonialisme mag geen blinde vlek meer zijn in onderwijs
Vakartikel
01-01-2014
Smelten voor Belgische chocolade
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink