Artikel - Vakartikel

Bedrijfscatering evolueert naar een retailomgeving

Oorspronkelijke titel: "Bedrijfsrestaurants evolueren naar een supermarktbeleving"
Bron: fm-magazine.be
06-02-2020
Publicatiedatum: 30-09-2020

Bart Matthijs (managing director Compass) denkt dat bedrijfscatering nooit meer wordt zoals voorheen: “Veel werknemers zullen thuiswerken. Flexibiliteit is hierin het sleutelwoord. Ik zie de traditionele zelfbedieningsrestaurants in bedrijven evolueren naar een retailomgeving met kwalitatieve take—away gerechten.”

Bron: FM Magazine, 2020, 23 - 13-11-2020
Online raadpleegbaar
Raadpleegbaar mits registratie
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen
Auteur(1)
Tilly Baekelandt
Interview met(1)
Bart Matthijs
Termen(4)
Maaltijdvoorzieningen
Bedrijfsinfrastructuur
Telewerken