Artikel - Persartikel

Belgische vleesverwerking onder druk: Een nieuw pleidooi voor ‘lekker én fair van bij ons’

Oorspronkelijke titel: Edito: Een nieuw pleidooi voor ‘lekker én fair van bij ons’
Bron: landbouwleven.be
03-11-2020
Publicatiedatum: 24-03-2022

De Belgische vleesverwerking is een voorbeeld van topkwaliteit en duurzame productie. Net als de primaire productie staat ook deze sector onder zware druk. De machtige positie van de retail is daarbij stuitend.

Bron: https://www.landbouwleven.be/13366/article/2022-03-24/edito-een-nieuw-pleidooi-voor-lekker-en-fair-van-bij-ons - 24-03-2022
Online raadpleegbaar
Dit is een betalend artikel
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen
Auteur(1)
Anne Vandenbosch
Termen(5)
Vleesverwerking
Vleesconsumptie
Marketingcampagnes
Trends in retail
Industrie in België
Organisaties(1)