Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Persartikel
Duurzaam toerisme: van nette keuken naar nieuw gerecht
Publicatiedatum:
01-01-2011
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 26-28)
Publicatie
Publicatiejaar:
2011
MilieuDirect, 2011, 2
Geselecteerde artikels (2)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Termen
(4)
Duurzaam toerisme
Duurzaamheidslabels
Sociaal ondernemerschap
Hotels
Auteur
(1)
Stefaan Vandist
Gerelateerde items
Persartikel
22-12-2023
Hotel des Brasseurs in De Haan is eerste klimaatneutraal hotel van Vlaanderen en draagt eindelijk zijn kroontje
Persartikel
14-06-2023
13 nieuwe Vlaamse locaties, waaronder 4 West-Vlaamse, ontvangen internationaal duurzaamheidslabel Green Key
Persartikel
01-01-2012
Het milieuvriendelijkste hotel ter wereld staat in Freiburg
Vakartikel
01-01-2011
Ecologisch vergaderen: Groene Sleutel wijst de weg
Vakartikel
01-01-2001
Sustainability in the hotel industry