Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Persartikel
Duurzaam toerisme: van nette keuken naar nieuw gerecht
Publicatiedatum:
01-01-2011
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 26-28)
Publicatie
Publicatiejaar:
2011
MilieuDirect, 2011, 2
Geselecteerde artikels (2)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(1)
Stefaan Vandist
Termen
(4)
Duurzaam toerisme
Duurzaamheidslabels
Sociaal ondernemerschap
Hotels
Gerelateerde items
Persartikel
22-12-2023
Hotel des Brasseurs in De Haan is eerste klimaatneutraal hotel van Vlaanderen en draagt eindelijk zijn kroontje
Persartikel
14-06-2023
13 nieuwe Vlaamse locaties, waaronder 4 West-Vlaamse, ontvangen internationaal duurzaamheidslabel Green Key
Persartikel
01-01-2012
Het milieuvriendelijkste hotel ter wereld staat in Freiburg
Vakartikel
01-01-2011
Ecologisch vergaderen: Groene Sleutel wijst de weg
Vakartikel
01-01-2001
Sustainability in the hotel industry
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink