Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Effects of brand, price, and risk on customer's value perceptions and behavioral intentions in the restaurant industry
Publicatiedatum:
01-01-2004
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 31-49)
Publicatie
Publicatiejaar:
2004
Journal of hospitality & leisure marketing, 2004, 1
Geselecteerde artikels (5)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(2)
Haemoon Oh
Joon-Wuk Kwun
Termen
(1)
Eetgelegenheden
Gerelateerde items
Persartikel
19-11-2024
Marco Santoni van restaurant Boury uit Roeselare is Viskok van het Jaar
Persartikel
15-11-2024
VIVES-studenten koken in restaurant Tête Pressée in Brugge
Persartikel
15-11-2024
Zwevezeelse restaurants Coeur d'Amis en Cuisine Kwizien scoren 13 op 20 in Gault&Millau
Persartikel
15-11-2024
Ander in Nieuwpoort is nieuw in Gault&Millau met straffe score van 13,5 op 20: Mooi verjaardagsgeschenk jaar na opening
Persartikel
15-11-2024
Restaurant Julien (Nieuwpoort) is nieuw in Gault&Millau: We zetten de stad mee op de culinaire kaart
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink