Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Food tourism in protected areas: sustainability for producers, the environment and tourism?
Publicatiedatum:
01-01-2013
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 417-433)
Publicatie
Publicatiejaar:
2013
Journal of Sustainable Tourism, 2013, 3
Geselecteerde artikels (1)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(1)
Anne-Mette Hjalager
Termen
(4)
Nationale parken
Streekproducten
Horeca
Denemarken
Gerelateerde items
Persartikel
16-10-2023
Met Leader-project 'Westhoek op je bord' willen Westtoer en Inagro synergie tussen korte keten en horeca in West-Vlaanderen bevorderen
Persartikel
06-12-2022
Goeste uit Poperinge verovert Vlaanderen met eigen Kola
Persartikel
09-07-2022
Bio-zelfplukboerderij in Lauwe start met eethuisje om geen oogst te moeten weggooien: “Alles komt rechtstreeks van het veld”
Persartikel
10-04-2021
Brouwerij Betsy in Bredene breidt uit
Persartikel
17-04-2020
Horecazaak Bulskampveld zet in op streekproducten
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink