Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Food tourism in protected areas: sustainability for producers, the environment and tourism?
Publicatiedatum:
01-01-2013
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 417-433)
Publicatie
Publicatiejaar:
2013
Journal of Sustainable Tourism, 2013, 3
Geselecteerde artikels (1)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Termen
(4)
Nationale parken
Streekproducten
Horeca
Denemarken
Auteur
(1)
Anne-Mette Hjalager
Gerelateerde items
Persartikel
16-10-2023
Met Leader-project 'Westhoek op je bord' willen Westtoer en Inagro synergie tussen korte keten en horeca in West-Vlaanderen bevorderen
Persartikel
06-12-2022
Goeste uit Poperinge verovert Vlaanderen met eigen Kola
Persartikel
09-07-2022
Bio-zelfplukboerderij in Lauwe start met eethuisje om geen oogst te moeten weggooien: “Alles komt rechtstreeks van het veld”
Persartikel
10-04-2021
Brouwerij Betsy in Bredene breidt uit
Persartikel
17-04-2020
Horecazaak Bulskampveld zet in op streekproducten