Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Gastronomy and tourism : must every tourist wish be our command ?
Publicatiedatum:
01-01-2000
Nr. 3
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 36-41)
Publicatie
Publicatiejaar:
2000
Tourism Review, 2000, 3
Geselecteerde artikels (6)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Termen
(1)
Gastronomie
Auteur
(1)
Claude Moulin
Gerelateerde items
Persartikel
08-10-2021
Westtoer zet lokale producten uit de Noordzee in de kijker samen met 53 chefs
Persartikel
24-03-2021
Horeca-ondernemers organiseren samen met Westtoer en stadsbestuur Ieper gastronomisch evenement rond Zillebekevijver
Persartikel
22-02-2022
Afscheid in schoonheid voor Brugse Den Gouden Harynck, het restaurant waar langst Michelinster fonkelt
Persartikel
09-02-2022
Flavourite Bruges zet Brugge in de kijker als bakermat van gastronomie
Persartikel
01-09-2021
Knokke-Heist krijgt eerste culinaire gids Gault & Millau