Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Maatschappelijk verantwoord ondernemen - duurzaam voedsel: tot op het bot
Publicatiedatum:
01-01-2011
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 15)
Publicatie
Publicatiejaar:
2011
De kwaliteitskrant, 2011, 2
Geselecteerde artikels (5)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(1)
Els Jonckheere
Termen
(3)
Kwaliteitszorg en kwaliteitsbeleid
Sociaal ondernemerschap
Detailhandel
Gerelateerde items
Persartikel
19-11-2024
Een op vijf Belgische kmo’s kan duurzame investeringen niet financieren, blijkt uit rapport van GraydonCreditSafe
Persartikel
02-11-2024
Hoe een soepkar in Stavele bij Alveringem het hele dorp met elkaar verbindt
Persartikel
31-10-2024
Bellewaerde in Ieper valt in de prijzen bij programma Voka Charter Duurzaam Ondernemen dankzij inspanningen rond duurzaamheid
Vakartikel
01-01-2011
Innovatie is ieder jaar alles weer in vraag durven stellen: interview met de West-Vlaamse retailondernemers Bart Coeman (Fun) en Michel Delfosse (Bel&Bo)
Persartikel
01-01-2014
Met de bokaal naar de winkel: eerste winkel zonder verpakking opent in Antwerpen
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink