Artikel - Persartikel

Onbekend maar niet onbemind: Hoe de Belgische vis aan de man gebracht wordt door VLAM en North Sea Chefs

Oorspronkelijke titel: https://kw.be/nieuws/samenleving/onderwijs/herstructurering-en-renovatie-voor-sint-leo-sint-pieters-we-krijgen-hulp-van-het-vti/
Bron: landbouwleven.be
03-11-2020
Publicatiedatum: 05-11-2024

Move over kabeljauw en zalm, onbekendere vissoorten uit de Noordzee zijn minstens even lekker én goedkoper. Organisaties zoals VLAM en North Sea Chefs zetten alle zeilen bij om consumenten en koks te laten kennismaken met vis van bij ons.

 

Bron: https://www.landbouwleven.be/20937/article/2024-11-05/onbekend-maar-niet-onbemind-hoe-de-belgische-vis-aan-de-man-gebracht-wordt - 08-11-2024
Online raadpleegbaar
Enkel raadpleegbaar via betalende login
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen