Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Slow food et tourisme: des intérêts gastronomiques liés
Publicatiedatum:
01-01-2006
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 34-36)
Publicatie
Publicatiejaar:
2006
Espaces: tourisme & loisirs, 2006, 242
Geselecteerde artikels (10)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(1)
Alberto Capatti
Termen
(2)
Gastronomie
Italië
Gerelateerde items
Persartikel
08-10-2021
Westtoer zet lokale producten uit de Noordzee in de kijker samen met 53 chefs
Persartikel
22-02-2022
Afscheid in schoonheid voor Brugse Den Gouden Harynck, het restaurant waar langst Michelinster fonkelt
Persartikel
09-02-2022
Flavourite Bruges zet Brugge in de kijker als bakermat van gastronomie
Persartikel
01-09-2021
Knokke-Heist krijgt eerste culinaire gids Gault & Millau
Vakartikel
01-01-2004
Gastronomic tourism - Europe
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink