Dossier
Bron: Luk Dombrecht
18-11-2021
Is onderdeel van
Themadossier
Themadossier
Artikel - Persartikel

Sowepo uit Poperinge & VIVES samen in de bres voor voedingsoptimalisatie: Smaakprikkelende kruisbestuiving rond hopscheuten

Oorspronkelijke titel: Sowepo & VIVES samen in de bres voor voedingsoptimalisatie: Smaakprikkelende kruisbestuiving rond hopscheuten
Bron: Luk Dombrecht
18-11-2021
Publicatiedatum: 22-11-2021

Maatwerkbedrijf Sowepo uit Poperinge verrast en excelleert al enkele jaren met de ontwikkeling en creatie van originele voedingsproducten waarin telkens de subtiele smaak van West-Vlaamse hopscheuten is verwerkt. Hun Houblonesse assortiment gaat van kazen tot confiserie en zelfs sterke dranken. Voor de ontwikkeling van deze innovatieve producten werkt Sowepo nauw samen met het expertisecentrum Agro- en Biotechnologie van hogeschool VIVES. Een smaakprikkelende kruisbestuiving…

Bron: West-Vlaanderen Werkt, 2021, 2-3, p. 37 - 18-11-2021
Digitaal in de collectie