Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Sectorfocus
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Sterk in ambacht, matig in industriële productie: positie van West-Vlaanderen in het Belgische chocoladelandschap
Publicatiedatum:
01-01-2017
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
W-VL_Werkt_2017_1-Positie_van_West-Vlaanderen_in_het_Belgische_chocoladelandschap.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 21-23)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2017
West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: Dikke chocoladereep of klein pralientje? Chocolatiers in West-Vlaanderen
Geselecteerde artikels (21)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Termen
(4)
Cacao
Sectoranalyses
Chocoladesectoren
West-Vlaanderen
Auteur
(1)
Jan Bart Van In
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2017
De (uitgestelde?) American dream van een gepassioneerde chocolatier: David Maenhout, Chocolatier M uit Knokke
Vakartikel
01-01-2017
Het geheim van de beste chocolade is dat ze met liefde wordt gemaakt: Fabienne De Staerke is de zakelijke stuurvrouw van Chocolate Line
Vakartikel
01-01-2017
Hoe lucratief zijn de (grootste) West-Vlaamse chocolatiers?: onderzoek naar de financiële appetijt
Vakartikel
01-01-2017
Wie zijn de grootste West-Vlaamse chocoladeverwerkers?: inzet op specialisatie en export
Persartikel
02-03-2024
Langzaam maar zeker boert Belgische industrie achteruit: De verwerkende nijverheid herstructureert en ontslaat