Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Sectorfocus
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Sterk in ambacht, matig in industriële productie: positie van West-Vlaanderen in het Belgische chocoladelandschap
Publicatiedatum:
01-01-2017
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
W-VL_Werkt_2017_1-Positie_van_West-Vlaanderen_in_het_Belgische_chocoladelandschap.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 21-23)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2017
West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: Dikke chocoladereep of klein pralientje? Chocolatiers in West-Vlaanderen
Geselecteerde artikels (21)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Auteur
(1)
Jan Bart Van In
Termen
(4)
Cacao
Sectoranalyses
Chocoladesectoren
West-Vlaanderen
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2017
De (uitgestelde?) American dream van een gepassioneerde chocolatier: David Maenhout, Chocolatier M uit Knokke
Vakartikel
01-01-2017
Het geheim van de beste chocolade is dat ze met liefde wordt gemaakt: Fabienne De Staerke is de zakelijke stuurvrouw van Chocolate Line
Vakartikel
01-01-2017
Hoe lucratief zijn de (grootste) West-Vlaamse chocolatiers?: onderzoek naar de financiële appetijt
Vakartikel
01-01-2017
Wie zijn de grootste West-Vlaamse chocoladeverwerkers?: inzet op specialisatie en export
Persartikel
02-03-2024
Langzaam maar zeker boert Belgische industrie achteruit: De verwerkende nijverheid herstructureert en ontslaat
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink