Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Alle
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Succesvol Brugs chocolademuseum krijgt vervolg in Brussel en New York
Publicatiedatum:
01-01-2017
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Meerdere bestanden
Bestanden
W-VL_Werkt_2017_1-Brugs_chocolademuseum_krijgt_vervolg_in_Brussel_en_NY.pdf
W-VL-Werkt_2017_1_Succesvol_Brugs_chocolademuseum_krijgt_vervolg_tabletversie.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 33)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2017
West-Vlaanderen Werkt, 2017, 1: Dikke chocoladereep of klein pralientje? Chocolatiers in West-Vlaanderen
Geselecteerde artikels (21)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Auteur
(1)
Jan Bart Van In
Termen
(5)
Cacao
Chocoladesectoren
West-Vlaanderen
Brussels Gewest
USA/VSA (Verenigde Staten)
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2017
De (uitgestelde?) American dream van een gepassioneerde chocolatier: David Maenhout, Chocolatier M uit Knokke
Vakartikel
01-01-2017
Het geheim van de beste chocolade is dat ze met liefde wordt gemaakt: Fabienne De Staerke is de zakelijke stuurvrouw van Chocolate Line
Vakartikel
01-01-2017
IBC uit Heule: "We eten met kleur": specialist zorgt quasi letterlijk voor de kers op de (chocolade)taart
Vakartikel
01-01-2017
Synergie maximaal uitwerken: productiecapaciteit Pralibel beter benut na overname door Chocolaterie Ickx
Vakartikel
01-01-2017
Katalysator voor internationale expansie: Noble Chocolates investeerde 5 miljoen euro in Veurne
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink