Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Tourism management and industrial ecology: a case study of food service in Taiwan
Publicatiedatum:
01-01-2005
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 503-508)
Publicatie
Publicatiejaar:
2005
Tourism management, 2005, 4
Geselecteerde artikels (12)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(3)
Nae-Wen Kuo
Teng-Yuan Hsiao
Chun-Fa Lan
Termen
(3)
Voedseleconomie
Sociaal ondernemerschap
Duurzaam toerismebeleid
Gerelateerde items
Persartikel
19-11-2024
Een op vijf Belgische kmo’s kan duurzame investeringen niet financieren, blijkt uit rapport van GraydonCreditSafe
Persartikel
09-11-2024
Hoe kunnen we tegen 2050 twee miljard extra mensen op een klimaatvriendelijke manier voeden?
Persartikel
31-10-2024
Bellewaerde in Ieper valt in de prijzen bij programma Voka Charter Duurzaam Ondernemen dankzij inspanningen rond duurzaamheid
Persartikel
26-09-2024
CEO Pieter Zwart over de strategie van Coolblue: ‘Bedrijven hebben maar één doel, en dat is klanten blij maken’
Vakartikel
01-01-2014
The quest for excellence and a socially responsible approach in the planning process for sustainable tourism development: a case study of Slovenia
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink