Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Towards a structural model of tourist experience: an illustration from food experiences in tourism
Publicatiedatum:
01-01-2004
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 297-305)
Publicatie
Publicatiejaar:
2004
Tourism Management, 2004, 3
Geselecteerde artikels (10)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(1)
Shuai Quan
Termen
(2)
Belevingstoerisme
Gastronomie
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2012
Gastronomie en toerisme: een geslaagd huwelijk?
Persartikel
22-02-2022
Afscheid in schoonheid voor Brugse Den Gouden Harynck, het restaurant waar langst Michelinster fonkelt
Vakartikel
01-01-2014
Cahier: Le 'nouveau' tourisme gourmand
Persartikel
01-01-2011
Biermerk Grimbergen koestert wandelaar en fietser
Vakartikel
01-01-2009
Food, place and authenticity: local foods and the sustainable tourism experience
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink