Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Vrij zoeken met deze term
Gebruik "aanhalingstekens" om termen samen te houden. Bv. "openbare verlichting".
Terug
Alle
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Vakonderwijs van de bovenste (keuken)plank: West-Vlaanderen is het zwaartepunt van koksopleidingen
Publicatiedatum:
01-01-2012
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
WVlW_2012_1_Vakonderwijs_van_de_bovenste_plank.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 19-22)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2012
West-Vlaanderen Werkt, 2012, 1: Gastronomie & Economie: een smakelijke kruisbestuiving
Geselecteerde artikels (12)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Auteur
(1)
Jan Bart Van In
Termen
(7)
Eetgelegenheden
Horeca
Secundair onderwijs
Opleidingen toerisme en horeca
Gastronomie
Arbeidsmarktgericht onderwijs
West-Vlaanderen
Gerelateerde items
Persartikel
01-01-2015
Huis van de Gastronomie is wissel op de toekomst van IVV-Ter Groene Poorte
Vakartikel
01-01-2012
Hoe verzilver je een (Michelin)ster?: het prestige, de prestaties en de frustraties van de 22 West-Vlaamse sterrenrestaurants
Vakartikel
01-01-2012
Gastronomische kenniscentra met internationale uitstraling: wat is de toegevoegde waarde van de 3 grootste (West-)Vlaamse koksscholen?
Persartikel
06-04-2024
Studenten komen van heinde en verre om koksopleiding te volgen in Brugge
Vakartikel
01-01-2012
Ja, chef. Neen, chef: arbeidsrelaties in de horeca
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink