Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Why restaurants fail
Publicatiedatum:
01-01-2005
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 304-322)
Publicatie
Publicatiejaar:
2005
Cornell Hotel & Restaurant Administration Quarterly, 2005, 3
Geselecteerde artikels (3)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(4)
H.G. Parsa
John T. Self
David Njite
Tiffany King
Termen
(2)
Eetgelegenheden
Horeca
Gerelateerde items
Persartikel
06-04-2024
Studenten komen van heinde en verre om koksopleiding te volgen in Brugge
Persartikel
17-12-2021
Gastro Bar Reyhuys in Roeselare nieuwkomer in Gault&Millau: “Lekker tafelen in huiselijke sfeer”
Persartikel
01-12-2021
Taverne James in Oostende van Tom Labens: “We brengen onze beroemde garnaalkroketten terug naar Oostende”
Persartikel
18-03-2021
Één op de twee cafés en restaurants is virtueel failliet door corona
Persartikel
20-10-2020
Zaakvoerder uit Brugge uit ongenoegen over horecasluiting door corona in koeien van letters
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink