Als voedingsbedrijf deelnemen aan project om cacaoalternatieven te zoeken? Kom luisteren. (Engels)
Cacao, een belangrijke grondstof voor de voedingsindustrie, wordt steeds duurder omdat het door de klimaatverandering steeds schaarser dreigt te worden. Ben je op zoek naar alternatieven om cacao (deels) te vervangen in je voedingsproducten en zo kosten te reduceren? Schrijf je dan nu in voor deze webinar.
De Food Structure & Function onderzoeksgroep (UGent), Cacaolab en Flanders’ FOOD gaan samen met Duitse partners (Fraunhofer-Institut für Produktionstechnologie en IVLV) een project uitvoeren om hun kennis over cacaoalternatieven met de Vlaamse en Duitse voedingsindustrie te delen. Daarom lanceren we een oproep aan alle geïnteresseerde bedrijven om een begeleidingsgroep te vormen voor het project.
In de webinar stellen we het projectidee voor en vertellen we hoe jouw voedingsbedrijf kan deelnemen aan dit project. Er wordt ook geluisterd naar jullie input om het project af te stemmen op de noden van de Vlaamse voedingsbedrijven.