Laatste update
16-07-2024
Bron: flandersfood.com
01-01-2018
Evenement - Inspiratiedag
Datum
24
sep

Expeditie processing: de impact van voedselverwerking op productkwaliteit

Bron: flandersfood.com
01-01-2018
Iedereen
Gratis voor leden | Niet leden prijs >=100 (€€€) | Leden prijs >=100 (€€€)
24-09-2024 9:30 - 18:00
Locatie
Technologielaan 1, 2800 Mechelen

Voedingsproducten ondergaan in de keten verschillende processingstappen die elk hun steentje bijdragen aan de eindkwaliteit van het product, gaande van de nutritionele samenstelling tot de smaak en de voedselveiligheid. Hiervoor worden verschillende technologieën gebruikt die onderhevig zijn aan continue innovatie, zeker in een wereld waar nieuwe grondstoffen steeds belangrijker worden. Wil je meer weten over het effect van voedselverwerking op productkwaliteit en nieuwe processingtechnieken leren kennen?

Bron: https://www.flandersfood.com/nl/activiteit/2024/inspiratiedag-expeditie-processing-de-impact-van-voedselverwerking-productkwaliteit - 04-07-2024
Termen(3)
Voedselverwerking
Kwaliteitslabels voeding
Voedselveiligheid
Georganiseerd door(1)