Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2019, 5: Chocolade & confiserie

Bron: Food Industry, 2019, 5
04-10-2019
Publicatiejaar: 2019 Editie: 5 (okt)

ACTUALITEIT
04 Internationaal nieuws

SPECIAL: CHOCOLADE & CONFISERIE
06 Kim's, klaar voor de toekomst
12 Houblonesse in Poperinge

INGREDIËNTEN
10 Eurovanille op weg naar nieuwe soorten en betere kweekmethodes

VERPAKKING
14 Vrijwillige oorsprongsetikettering

FEDERATIE
20 Fevia: Food connections 2019 inspireren door kennisoverdracht en netwerken

CONSERVERING/DUURZAAMHEID
26 AgroSavfe, van boer tot bord

Bron: Food Industry, 2019, 5 - 04-10-2019
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan

Geselecteerde artikels (2)

Persartikel
Publicatiedatum 31-10-2019

Houblonesse in Poperinge: confiserie en dranken op basis van hoppescheuten

De producten van Houblonesse zijn gebaseerd op het gebruik van het “afval” van hoppescheuten als basisgrondstof. Food Industry kreeg dan ook recent de kans om een blik te werpen binnen de muren van het bedrijf dat dit project met de nodige volharding...
Persartikel
Publicatiedatum 31-10-2019

Eric Vandenbussche van Logflow: geïntegreerde aanpak als sleutel tot toekomstgericht magazijn

Veranderende klantenbehoeften, industrie 4.0, een krappe arbeidsmarkt en het groeiende belang van e-commerce wijzigen de goederenketen ingrijpend. Flexibiliteit, optimalisering en digitalisering vormen de sleutel tot een toekomstgericht magazijn. Die...
Is editie van
Uitgever(1)
Evolution Media Group bvba | Zulte
Termen(2)
Voedingsindustrie