Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2020, 4: Aardappelen

Bron: Food Industry, 2020, 4
01-10-2020
Publicatiejaar: 2020 Editie: 4 (okt) Aantal pagina's: 32
  • Artificiële intelligentie in de logistiek
  • Industry 4.0
  • Onzekerheid en zenuwachtigheid troef in de aardappelindustrie
  • Nieuwe etiketteringsvereisten voor alle exploitanten van levensmiddelenbedrijven
Bron: Food Industry, 2020, 4 - 11-12-2020
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan

Geselecteerde artikels (3)

Vakartikel
Publicatiedatum 31-10-2020

AI in de logistiek

Artificiële intelligentie lijkt soms nog science-fiction. Ook voor beslissingsnemers in de voedingsindustrie, en ook wat logistiek betreft. Dat is niet goed, verzekert professor Boute; hij voorspelt wat dat betreft disruptieve ontwikkelingen.
Vakartikel
Publicatiedatum 31-10-2020

Digitale transformatie in de voedingsindustrie

De Derde Industriële Revolutie en de intrede van computers op de werkvloer leidden tot het perspectief, om overal ter wereld over informatie te beschikken en te kunnen raadplegen. De zogenaamde Industry 4.0 verwijst naar een complexe evolutie van de hele...
Persartikel
Publicatiedatum 31-10-2020

Onzekerheid en zenuwachtigheid troef in de aardappelindustrie

Ondernemen is risico durven nemen. Maar het normale van het ondernemen in de aardappelindustrie en dus ook in de diepvriesfrietmarkt lijkt dit jaar helemaal weg. Dooddoener is uiteraard corona, maar ook de droogte door de klimaatverandering speelt een...
Is editie van
Uitgever(1)
Evolution Media Group bvba | Zulte
Termen(2)
Voedingsindustrie