Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2020, 5: Diepvriesproducten

Bron: Food Industry, 2020, 5
01-12-2020
Publicatiejaar: 2020 Editie: 5 (dec) Aantal pagina's: 31
  • De Belgische diepvriesindustrie kan tegen een stoot
  • (Hyper)spectrale camera's op komst
  • Van biohopteler tot -brouwer
Bron: Food Industry, 2020, 5 - 19-01-2021
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan

Geselecteerde artikels (2)

Vakartikel
Publicatiedatum 15-12-2020

De Belgische diepvriesindustrie kan tegen een stoot

Met de tweede lockdown is een coronavrije beschouwing van de diepvriesproductenindustrie in ons land zo goed als onmogelijk geworden. Maar met de recente berichten over vaccins kijkt men hoopvol naar de toekomst. Een gezonde industrie kan onverwachte...
Persartikel
Publicatiedatum 15-12-2020

Joris Cambie (Poperinge) van biohopteler tot -brouwer

Joris Cambie uit Poperinge is niet alleen de grootste biologische hopteler op Belgisch grondgebied, maar hij is merkwaardig genoeg ook actief als brouwer van enkele biobieren. Deze pionier beschikt over een vrij uniek inzicht op de beloftevolle toekomstkansen...
Is editie van
Uitgever(1)
Evolution Media Group bvba | Zulte
Termen(2)
Voedingsindustrie