Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2021, 1: Vis

Bron: Food Industry, 2021, 1
21-05-2024
Publicatiejaar: 2021 Editie: 1 (apr) Aantal pagina's: 32
  • Brexit en Covid in de Belgische visindustrie
  • De Oesterput: de enige Belgische oesterkwekerij
  • Logistiek: optimale benutting van ruimte
Bron: Food Industry, 2021, 1 - 22-04-2021
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan

Geselecteerde artikels (2)

Persartikel
Publicatiedatum 15-04-2021

Zonder Brexit en Covid was de Belgische visindustrie een succesverhaal geweest

Zoals vele industrieën heeft ook de Belgische visindustrie te lijden onder de coronapandemie. Maar die krijgt daar bovenop nog eens de volle laag van de Brexit te verwerken. Over de voorlopige deal met het VK lijkt niemand gelukkig en de toekomst is voor...
Persartikel
Publicatiedatum 15-04-2021

De enige Belgische oesterkwekerij aan de Spuikom in Oostende

Aan de Spuikom in Oostende bezoeken we de enige oesterkwekerij – van dit formaat – die tot nu toe op een professionele manier in ons land actief is. Food Industry verkende deze merkwaardige én opvallende plek begin januari, meer bepaald kort na een nieuwjaarsdrukte...
Is editie van
Termen(2)
Voedingsindustrie
Uitgever(1)
Evolution Media Group bvba | Zulte