Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2022, 5: Biosector

Bron: evolution.be
08-12-2022
Publicatiejaar: 2022 Editie: 5 (nov) Aantal pagina's: 32
  • Biosector: een sector onder zeer zware druk
  • Chocolade Libeert: kwaliteit die smaakt naar meer
  • VLAM-campagne toont duurzaamheidsinspanningen in de landbouwsector
  • Belang van reiniging en desinfectie van contactoppervlakken
  • Lokale voedselsystemen: een vrij recente evolutie
Bron: https://magazines.evolution.be/food-industry-november-2022/ - 08-12-2022
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan

Geselecteerde artikels (2)

Persartikel
Publicatiedatum 17-11-2022

Al 4 generaties lang produceert Libeert, oorspronkelijk uit Izegem, (h)eerlijke chocolade

Al vier generaties lang produceert Libeert heerlijke én eerlijke chocolade. Daar hoort natuurlijk ook een doorgedreven kwaliteitsmanagement bij. Een verhelderend gesprek over Libeerts succesrecept met het driekoppige team dat dag in dag uit over de kwaliteit...
Persartikel
Publicatiedatum 01-11-2022

VLAM-campagne "Helden van onze velden" toont duurzaamheidsinspanningen in de landbouwsector

Met de campagne "Helden van onze velden" wil VLAM de duurzaamheidsinspanningen van de Vlaamse aardappel-, groenten- en fruitsector onder de aandacht brengen. Tijdens een bezoek aan het bedrijf Inagro werden de nieuwste ontwikkelingen in precisielandbouw...
Is editie van
Termen(2)
Voedingsindustrie
Uitgever(1)
EVOLUTION MEDIA GROUP