Artikel - Persartikel

Eerste Vlaamse gastronomische opleiding op hogeschoolniveau bij VIVES

Oorspronkelijke titel: Eerste Vlaamse gastronomische opleiding op hogeschoolniveau
Bron: voka.be
12-03-2021
Publicatiedatum: 12-03-2021

Vanaf september biedt VIVES, in samenwerking met Hotelschool Ter Duinen, een nieuwe opleiding aan. De driejarige bacheloropleiding Hotelmanagement bestond al, maar nu zullen studenten een keuze krijgen in de specialisatie: naast Hospitality Management kunnen ze ook opteren voor Culinary Arts. ”Deze opleiding moet het Vlaamse equivalent worden van L’Institut Paul Bocuse in Frankrijk", verduidelijkt Johan
De Langhe, studiegebieddirecteur handelswetenschappen en bedrijfskunde bij VIVES.

Bron: Ondernemers, 2021, 5 (12 maart) - 20-04-2021
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen
Fysiek in de collectie