Publicatie - Studie, onderzoeksrapport, analyse

CRB Documentatienota 2010 - 1271: Studie over het concurrentievermogen van de Belgische voedingsindustrie 2010

Oorspronkelijke titel: Studie over het concurrentievermogen van de Belgische voedingsindustrie
Bron: fgov.be
10-12-2020
Publicatiejaar: 2010 Editie: 2010 - 1271 Aantal pagina's: 81

In deze studie worden de sleutelindicatoren en structurele kenmerken van de voedingsector en zijn subsectoren beschreven en worden drie subsectoren uitvoeriger belicht. De micro-economische benadering van een aantal subsectoren en de swot-analyse monden uit op strategische en beleidsaanbevelingen.

Bron: https://www.ccecrb.fgov.be/p/nl/153/studie-over-het-concurrentievermogen-van-de-belgische-voedingsindustrie - 10-12-2020
Online raadpleegbaar
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan
Auteur(1)
Jean-Paul Denayer
Termen(6)
Voedingsindustrie
Concurrentieanalyses
Sectoranalyses
Sterkte-zwakteanalyses
bbp