Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Micro-brewed beer and the patrons of mid-priced, casual restaurants
Publicatiedatum:
01-01-1998
NR. 2/3
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 115-129)
Publicatie
Publicatiejaar:
1998
Journal of Hospitality & Leisure Marketing, 1998, 2
Geselecteerde artikels (7)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(2)
Carl P. Borchgrevink
Alex M. Susskind
Termen
(4)
Drankensectoren
Horeca
Gastronomie
USA/VSA (Verenigde Staten)
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2012
Hoe verzilver je een (Michelin)ster?: het prestige, de prestaties en de frustraties van de 22 West-Vlaamse sterrenrestaurants
Vakartikel
01-01-2012
Succes fonkelt niet altijd in de sterren: sterrenrestaurants gezien door de bril van een accountant
Vakartikel
01-01-2012
Zijn topkoks ook goede e-marketeers...?: de 'mise-en-place' van de websites van onze sterrenrestaurants
Vakartikel
01-01-2012
La naissance d'une "rue gourmande" par l'opiniâtreté d'un homme: la rue Porte-de-la-Monnaie, à Bordeaux
Persartikel
01-01-2012
Gastronomische triomf voor West-Vlaanderen: toprestaurants versterken hun positie
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink