Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Vrij zoeken met deze term
Gebruik "aanhalingstekens" om termen samen te houden. Bv. "openbare verlichting".
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Micro-brewed beer and the patrons of mid-priced, casual restaurants
Publicatiedatum:
01-01-1998
NR. 2/3
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 115-129)
Publicatie
Publicatiejaar:
1998
Journal of Hospitality & Leisure Marketing, 1998, 2
Geselecteerde artikels (7)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(2)
Carl P. Borchgrevink
Alex M. Susskind
Termen
(4)
Horeca
Drankensectoren
Gastronomie
USA/VSA (Verenigde Staten)
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2012
Hoe verzilver je een (Michelin)ster?: het prestige, de prestaties en de frustraties van de 22 West-Vlaamse sterrenrestaurants
Vakartikel
01-01-2012
Succes fonkelt niet altijd in de sterren: sterrenrestaurants gezien door de bril van een accountant
Vakartikel
01-01-2012
Zijn topkoks ook goede e-marketeers...?: de 'mise-en-place' van de websites van onze sterrenrestaurants
Persartikel
01-01-2012
Gastronomische triomf voor West-Vlaanderen: toprestaurants versterken hun positie
Vakartikel
01-01-2012
La naissance d'une "rue gourmande" par l'opiniâtreté d'un homme: la rue Porte-de-la-Monnaie, à Bordeaux
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink