Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Alle
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Zijn topkoks ook goede e-marketeers...?: de 'mise-en-place' van de websites van onze sterrenrestaurants
Publicatiedatum:
01-01-2012
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
WVlW_2012_1_Zijn_topkoks_ook_goede_e-marketeers.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 15-17)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2012
West-Vlaanderen Werkt, 2012, 1: Gastronomie & Economie: een smakelijke kruisbestuiving
Geselecteerde artikels (12)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Auteur
(2)
Jan Bart Van In
Wim Handekyn
Termen
(7)
Marketing
Bedrijfsrangschikkingen
E-marketing
Eetgelegenheden
Horeca
Gastronomie
West-Vlaanderen
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2012
Hoe verzilver je een (Michelin)ster?: het prestige, de prestaties en de frustraties van de 22 West-Vlaamse sterrenrestaurants
Vakartikel
01-01-2012
Succes fonkelt niet altijd in de sterren: sterrenrestaurants gezien door de bril van een accountant
Vakartikel
01-01-2012
Vakonderwijs van de bovenste (keuken)plank: West-Vlaanderen is het zwaartepunt van koksopleidingen
Vakartikel
01-01-2012
Gastronomische kenniscentra met internationale uitstraling: wat is de toegevoegde waarde van de 3 grootste (West-)Vlaamse koksscholen?
Vakartikel
01-01-2012
Jobcreatie rond het fornuis: tewerkstelling in de restaurants in West-Vlaanderen
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink