Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
From the past to the future catering business in France
Publicatiedatum:
01-01-2004
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 21-26)
Publicatie
Publicatiejaar:
2004
Tourism Review, 2004, 4
Geselecteerde artikels (5)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Termen
(3)
Eetgelegenheden
Gastronomie
Frankrijk
Auteur
(1)
Philippe Callot
Gerelateerde items
Persartikel
22-02-2022
Afscheid in schoonheid voor Brugse Den Gouden Harynck, het restaurant waar langst Michelinster fonkelt
Persartikel
13-01-2021
Michelin-effect voor restaurants
Persartikel
23-11-2020
Gault&Millau heeft oog voor West-Vlaamse gastronomie
Persartikel
01-09-2020
Oostende stelt Kobe Desramaults aan om badstad culinair te versterken
Vakartikel
01-01-2003
Dossier : panorama de la restauration en france