Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
From the past to the future catering business in France
Publicatiedatum:
01-01-2004
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 21-26)
Publicatie
Publicatiejaar:
2004
Tourism Review, 2004, 4
Geselecteerde artikels (5)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(1)
Philippe Callot
Termen
(3)
Eetgelegenheden
Gastronomie
Frankrijk
Gerelateerde items
Persartikel
22-02-2022
Afscheid in schoonheid voor Brugse Den Gouden Harynck, het restaurant waar langst Michelinster fonkelt
Persartikel
13-01-2021
Michelin-effect voor restaurants
Persartikel
23-11-2020
Gault&Millau heeft oog voor West-Vlaamse gastronomie
Persartikel
01-09-2020
Oostende stelt Kobe Desramaults aan om badstad culinair te versterken
Vakartikel
01-01-2003
Dossier : panorama de la restauration en france
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink