Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Incorporating local and international cuisines in the marketing of tourism destinations: the cases of Hong Kong and Turkey
Publicatiedatum:
01-01-2007
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 253-261)
Publicatie
Publicatiejaar:
2007
Tourism management, 2007, 1
Geselecteerde artikels (5)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Termen
(3)
Destination marketing
Gastronomie
Turkije
Auteur
(3)
Bob McKercher
Fevzi Okumus
Bendegul Okumus
Gerelateerde items
Persartikel
22-02-2022
Afscheid in schoonheid voor Brugse Den Gouden Harynck, het restaurant waar langst Michelinster fonkelt
Persartikel
09-02-2022
Flavourite Bruges zet Brugge in de kijker als bakermat van gastronomie
Vakartikel
01-01-2012
Dossier: Fêtes (ré)inventées
Vakartikel
01-01-2009
Scary food: commodifying culinary heritage als meal adventures in tourism
Vakartikel
01-01-2009
Government websites for promoting East Asian culinary tourism: a cross-national analysis