Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Incorporating local and international cuisines in the marketing of tourism destinations: the cases of Hong Kong and Turkey
Publicatiedatum:
01-01-2007
Fysiek in de collectie
Contacteer ons
Is artikel van publicatie
(pagina: 253-261)
Publicatie
Publicatiejaar:
2007
Tourism management, 2007, 1
Geselecteerde artikels (5)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Auteur
(3)
Bob McKercher
Fevzi Okumus
Bendegul Okumus
Termen
(3)
Destination marketing
Gastronomie
Turkije
Gerelateerde items
Persartikel
22-02-2022
Afscheid in schoonheid voor Brugse Den Gouden Harynck, het restaurant waar langst Michelinster fonkelt
Persartikel
09-02-2022
Flavourite Bruges zet Brugge in de kijker als bakermat van gastronomie
Vakartikel
01-01-2012
Dossier: Fêtes (ré)inventées
Vakartikel
01-01-2009
Scary food: commodifying culinary heritage als meal adventures in tourism
Vakartikel
01-01-2009
Government websites for promoting East Asian culinary tourism: a cross-national analysis
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink