Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Alle
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Zijn topkoks ook goede e-marketeers...?: de 'mise-en-place' van de websites van onze sterrenrestaurants
Publicatiedatum:
01-01-2012
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
WVlW_2012_1_Zijn_topkoks_ook_goede_e-marketeers.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 15-17)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2012
West-Vlaanderen Werkt, 2012, 1: Gastronomie & Economie: een smakelijke kruisbestuiving
Geselecteerde artikels (12)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Termen
(7)
Marketing
Bedrijfsrangschikkingen
E-marketing
Eetgelegenheden
Horeca
Gastronomie
West-Vlaanderen
Auteur
(2)
Jan Bart Van In
Wim Handekyn
Gerelateerde items
Vakartikel
01-01-2012
Hoe verzilver je een (Michelin)ster?: het prestige, de prestaties en de frustraties van de 22 West-Vlaamse sterrenrestaurants
Vakartikel
01-01-2012
Succes fonkelt niet altijd in de sterren: sterrenrestaurants gezien door de bril van een accountant
Vakartikel
01-01-2012
Vakonderwijs van de bovenste (keuken)plank: West-Vlaanderen is het zwaartepunt van koksopleidingen
Vakartikel
01-01-2012
Gastronomische kenniscentra met internationale uitstraling: wat is de toegevoegde waarde van de 3 grootste (West-)Vlaamse koksscholen?
Persartikel
01-01-2012
Gastronomische triomf voor West-Vlaanderen: toprestaurants versterken hun positie