Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Alle
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Garnalen en andere lekkers van aan zee: Westtoer stimuleert promotie van en opleiding rond streekgerechten
Publicatiedatum:
01-01-2015
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
2015-03-04_GrijzeNoordzeegarnaal_GarnalenAndersLekkersAanZee.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 47)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2015
West-Vlaanderen Werkt, 2015, 3-4: (G)een kleine garnaal: de economische cyclus van de grijze noordzeegarnaal
Geselecteerde artikels (15)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Auteur
(1)
Jan Bart Van In
Termen
(5)
Garnalen
Streekproducten
Garnalenvisserij
Gastronomie
West-Vlaanderen
Gerelateerde items
Persartikel
04-09-2024
In nieuwe actie Zee van Smaak zet Westtoer i.s.m. 88 kustchefs de Noordzeegarnaal in de kijker
Vakartikel
01-01-2016
Garnalen koken aan land in plaats van op zee: interview met Geertrui Vlaemynck van ILVO
Vakartikel
01-01-2015
Garnaalkroketten als Vlaamse gastronomische specialiteit: wie zijn de (West-)Vlaamse producenten?
Vakartikel
01-01-2012
Vakonderwijs van de bovenste (keuken)plank: West-Vlaanderen is het zwaartepunt van koksopleidingen
Vakartikel
01-01-2012
Gastronomische kenniscentra met internationale uitstraling: wat is de toegevoegde waarde van de 3 grootste (West-)Vlaamse koksscholen?
Deel via
Deel via Facebook
Deel via X
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Permalink