Kiosk
Catalogus
Gebruikstips
Abonneren
Mijn KennisWest
Aanmelden
Volledige catalogus
Terug
Alle
Deel via
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Kopieer Permalink
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Artikel
- Vakartikel
Garnalen en andere lekkers van aan zee: Westtoer stimuleert promotie van en opleiding rond streekgerechten
Publicatiedatum:
01-01-2015
Digitaal in de collectie
Meer informatie
Open
Bestand
2015-03-04_GrijzeNoordzeegarnaal_GarnalenAndersLekkersAanZee.pdf
Is artikel van publicatie
(pagina: 47)
Tijdschrift
Publicatiejaar:
2015
West-Vlaanderen Werkt, 2015, 3-4: (G)een kleine garnaal: de economische cyclus van de grijze noordzeegarnaal
Geselecteerde artikels (15)
Artikel bewaard
Ik wil dit artikel
bewaren
Neem gratis fysiek/digitaal abonnement
Termen
(5)
Garnalen
Streekproducten
Garnalenvisserij
Gastronomie
West-Vlaanderen
Auteur
(1)
Jan Bart Van In
Gerelateerde items
Persartikel
04-09-2024
In nieuwe actie Zee van Smaak zet Westtoer i.s.m. 88 kustchefs de Noordzeegarnaal in de kijker
Vakartikel
01-01-2016
Garnalen koken aan land in plaats van op zee: interview met Geertrui Vlaemynck van ILVO
Vakartikel
01-01-2015
Garnaalkroketten als Vlaamse gastronomische specialiteit: wie zijn de (West-)Vlaamse producenten?
Vakartikel
01-01-2012
Vakonderwijs van de bovenste (keuken)plank: West-Vlaanderen is het zwaartepunt van koksopleidingen
Vakartikel
01-01-2012
Gastronomische kenniscentra met internationale uitstraling: wat is de toegevoegde waarde van de 3 grootste (West-)Vlaamse koksscholen?