Artikel - Persartikel

Hoe Brugse Foodstory - Delisauce bouwt aan Food Safety Culture: Kwaliteit is de beste saus voor succes

Oorspronkelijke titel: Hoe Foodstory - Delisauce bouwt aan Food Safety Culture: Kwaliteit is de beste saus voor succes
Bron: evolution.be
21-04-2023
Publicatiedatum: 03-04-2023

De fond van Foodstory – Delisauce is jarenlange keukenervaring. En dat proef je. Wat ooit begon als een sideproject van voormalig traiteur Tim Geers, is uitgegroeid tot een bloeiende kmo. Met de groei van het bedrijf is een goed gestructureerd kwaliteitsmanagement steeds belangrijker geworden. Dat beseft kwaliteitsmanager Justine Goetghebeur als geen ander. Ze legt ons met verve uit hoe aandacht voor topkwaliteit vandaag wordt verweven in elke vezel van het bedrijf.

Bron: Food Industry, 2023, 2, p. - 25-04-2023
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan
Auteur(1)
Tina Claeys
Termen(6)
Kwaliteitszorg en kwaliteitsbeleid
Voedingsproducten
Kmo's in de horecasector
Maaltijdvoorzieningen