Bron: Ondernemen met natuurlijk kapitaal in de voedselsector: innovatieve ondernemers als inspiratiebron
25-04-2024
Publicatie - Beleidsdocument

Ondernemen met natuurlijk kapitaal in de voedselsector: innovatieve ondernemers als inspiratiebron

Bron: Ondernemen met natuurlijk kapitaal in de voedselsector: innovatieve ondernemers als inspiratiebron
25-04-2024
Publicatiejaar: 2016 Aantal pagina's: 70

Kleine, innovatieve voedselbedrijven spelen een belangrijke rol in de verduurzaming van de voedselproductie door in de praktijk te bewijzen dat duurzaamheid economisch haalbaar is. De overheid kan deze ontwikkeling stimuleren, bijvoorbeeld door instrumenten voor innovatie beschikbaar te stellen. Dit blijkt uit onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving onder 15 kleine innovatieve voedselbedrijven. 

Online raadpleegbaar
raadpleegbaar op www.pbl.nl
Digitaal in de collectie
Je hebt niet genoeg rechten om dit te raadplegen
Auteur(3)
Frederiek van Lienen
Petra van Egmond
Christi Veldhuis
Termen(11)
Innovatie
Vee
Voedingsindustrie
Voedseleconomie
Duurzame ontwikkelingen