Artikel - Vakartikel

De Belgische brouwers: duurzaamheid beter uitdragen

Oorspronkelijke titel: De Belgische brouwers "duurzaamheid beter uitdragen"
Bron: Food Industry, 2020, 1
04-02-2020
Publicatiedatum: 20-02-2020

De Belgische biercultuur behoort tot het Unesco Immaterieel Cultureel Werelderfgoed. Het is een erkenning die de sector koestert, maar de brouwers er niet toe noopt op hun lauweren te rusten. Met een wijzigende marktvraag, de verduurzaming van de branche en de opkomst van talrijke dynamische microbrouwerijen is de sector voortdurend in beweging. Nathalie Poissonnier behartigt als voorzitter van de Belgische Brouwers de belangen van de sector. “Onze bieren genieten internationale faam, maar zijn …

Bron: Food Industry, 2020 (1), p. 12-13 - 19-06-2024
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan