Publicatie - Tijdschrift

Food Industry, 2020, 1: Bier & frisdranken

Bron: Food Industry, 2020, 1
04-02-2020
Publicatiejaar: 2020 Editie: 1 (feb)

ACTUALITEIT
04 Internationaal nieuws

SPECIAL: BIER & FRISDRANKEN
06 Broweriij L. Huyghe: duurzaam brouwen loont
08 Abdij Westmalle: vijf liter voor één liter bier
10 Koningshoeven: trappist is het enige 'water' dat de abdij verlaat
12 De Belgische Brouwers: duurzaamheid beter uitdragen

SPECIAL: VEILIGHEID OP HET WERK
14 Focus op... persoonlijke beschermingsmiddelen

SPECIAL: BELANG VAN WATER
16 Sucr'eau pakt uit met open event
20 HOGent helpt energiezuiniger beluchten
22 Calciumfosfaat, de derde weg

B…

Bron: Food Industry, 2020, 1 - 04-02-2020
Digitaal in de collectie
Om dit meteen te raadplegen, meld je gratis aan

Geselecteerde artikels (2)

Vakartikel
Publicatiedatum 20-02-2020

De Belgische brouwers: duurzaamheid beter uitdragen

De Belgische biercultuur behoort tot het Unesco Immaterieel Cultureel Werelderfgoed. Het is een erkenning die de sector koestert, maar de brouwers er niet toe noopt op hun lauweren te rusten. Met een wijzigende marktvraag, de verduurzaming van de branche...
Vakartikel
Publicatiedatum 20-02-2020

Febelsafe: focus op persoonlijke beschermingsmiddelen

De voorzitter en secretaris-generaal van Febelsafe pakken uit met enkele markante aandachtspunten omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen.
Is editie van
Uitgever(1)
Evolution Media Group bvba | Zulte
Termen(2)
Voedingsindustrie